Partners

IMG 3215 klein

Jacqueline

Jacqueline is een prachtige, liefdevolle opsteller, coach en trainer. Ze begeleidt mensen naar hun unieke waardevol zijn en hoe ze dat kunnen toevoegen aan de wereld om hen heen.

Met Jacqueline begeleid ik opstellingen, in groepen en individueel met duo-begeleiding. Ik voel me thuis in die samenwerking in systemisch werk met haar.
Hiervoor heeft ze ook meegelopen in mijn vorige avontuur – Stichting Open Future Institute – om jongere en docenten meer in hun kracht te zetten. Zo werken we als sinds 2015 samen.

Als je ‘t leuk vind, kun je hier meer over haar lezen:

IMG 20220807 174437 kopie

Esther

Esther is een prachtige en krachtige healer en een bijzonder mooie en zuivere channeler. Ik heb 17 jaar lang gelijk met haar op mogen lopen in het leven als het gaat om nieuwsgierigheid en spirituele groei & daar ben ik erg dankbaar voor. We werkten daarin deels samen & hebben healing cirkels, cacao ceremonies, buikbevrijdingen, onze dagen om lichtwerkers meer in hun kracht te zetten & onze reizen naar de Bosnische Piramides samen begeleid.

Als je ‘t leuk vind, kun je hier meer over haar lezen:

Logo Mark Academy

Mark Academy

Mark Academy is een opleiding voor Leefstijl- & Vitaliteitscoaches. Jacqueline en ik verzorgen samen drie bijscholingsmodules Opstellingen en Systemisch Werk voor afgestudeerde coaches.
Daarnaast ben ik een aantal jaren examinator voor de coach opleiding en geef ik af en toe de module spirituele intelligentie en de module coachingsstijlen.
Ik werk graag voor Mark omdat hun holistische kijk goed aansluit bij de mijne. Zij bekijken de mens net als ik vanuit de vier intelligenties – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel – en gaan uit van persoonlijke kracht en wijsheid.

Je kunt hier meer lezen over de Mark Academy:

Agenda

In onze agenda kun je al het moois dat we aanbieden vinden.

Voor individuele sessies kun je los contact met ons opnemen.