Courage Circles

Ons groepswerk

Jouw individuele proces kan in een groep versterkt worden doordat we elkaar helpen dieper te helen… Alles is welkom in de cirkel. We eren het proces van de groep en laten de flow van het Veld met ons werken. Een gezamenlijk gecreëerd Veld heeft meer draagkracht.

Rode draakhalf

Healing Circle

Wil je graag een individuele ET Healing ontvangen, in de kracht en veilige bedding van een groep? Dan is deze ET Healing middag wellicht iets voor jou.

Na een korte intro ronde mag je heerlijk gaan liggen op je matje waarna je gedurende 3 uur wordt ondergedompeld in een bad van hogere energieën. Met 3 of 4 Healers zullen we ons laten leiden door onze sterrengidsen en heling & klank brengen waar nodig. Ook als er niet actief door één van ons aan je gewerkt wordt, wordt er door de gidsen aan je verder gewerkt.

In het krachtveld van een groep is het vaak nog gemakkelijker om oude zaken los te laten. De gidsen kunnen in een groep vaak nòg meer voor je doen.

Laat jezelf in diepe rust wegzakken en ontvang wat voor jou op deze dag mag gebeuren… ❤

Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende datum en voor een link naar meer details.

1. IMG 3026 kopie
Cacao Ceremony scaled

Healing Ceremonie met Cacao

Voel je dat je graag een diepe innerlijke reis wil maken waarin je milde bewustzijnsverruiming ervaart? Dan is een Healing Cirkel met Ceremoniële Cacao wellicht wat voor jou. Cacao wordt al eeuwen ingezet als hart-opener en milde bewustzijnsverruimer voor healing en innerlijk werk. Zoals Cacao Sjamaan Keith, met wie Esther & Christophe in Guatemala prachtige ceremonies hebben beleefd, het altijd omschrijft: “Cacao zet de deur naar je innerlijk open, maar jij beslist of je er doorheen stapt of niet…”

In de ruimte die de cacao creëert, ontvangt iedereen een korte, individuele healing van de ET’s, van de Draken of van andere gidsen die aanwezig zijn. Christophe & Esther begeleiden deze dag samen met elke keer andere prachtige healers.

Wil je meer weten? Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende datum en voor een link naar meer details.

Buikbevrijding

Heb je het gevoel dat er nog van alles ligt opgeslagen in je buik waar je niet goed bij komt? Wil je je lichter, vrijer, vrolijker en stromender voelen? Wellicht is deze Buikbevrijdingsdag iets voor jou.

Op deze dag gaan we specifiek werken met onze lieve buik. We gaan onszelf ‘bevrijden’ van oude vastzittende energetische structuren. Veel van wat we hebben meegemaakt wordt weggestopt en opgeslagen in onze buik, zoals angst, verdriet of boosheid. Deze dag benutten we om hier op liefdevolle wijze contact mee te maken zodat het uit zichzelf naar een hogere trilling vibreert en ‘loslaat’.
We maken daarbij gebruik gechannelde boodschappen door Esther van onze gidsen, healing, uitademen, het lostrillen van de psoas spier, zelf-massage, klank, zang en schreeuwen (al naar gelang wat doorkomt) en drummen & dansen.

Dat alles ondersteund door het veld en onze gidsen.

Wil je meer weten? Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende datum en voor een link naar meer details.

Buikbevrijding
Drakenreis min scaled

Drakenreis

Kom een astrale drakenreis maken in groepsverband onder begeleiding van de drakengidsen en Christophe, samen met Stephanie, en laat je naar bijzondere plekken in het universum leiden. Na een activatie van je derde oog, begint je reis met een ontmoeting van je drakengids. Deze gids begeleidt jou op de astrale reis die je gaat maken. Ook kun je vragen stellen aan je gids, die voor jou belangrijk zijn op dat moment.

Na de reis ontvang je een healing die complementair is aan de reis die je gemaakt hebt en de informatie die je van je gids hebt gekregen.

Zo kan Drakenenergie je ondersteunen om meer in je eigen kracht te komen en om je plek in te nemen. Om wie je bent en wat je te doen hebt op jouw manier in de wereld te zetten.

Durf jij je draak te berijden, je levenskracht te omarmen & je vleugels uit te slaan?

Wil je liever een individuele sessie, dat kan ook.

Spiritueel Moedige Mannen​

Begin 2023 wil ik een doorlopende groep starten voor mannen die willen groeien in bewustzijn en levenskracht. Dit wil ik doen door ons man zijn systemische te onderzoeken. We zullen dan ook met name met opstellingen gaan werken.

Spreekt dit tot je en heb je interesse om hieraan deel te nemen, neem dan contact op met Christophe.

4. t r a v e l e r g e e k PLK eLmC3Ew unsplash

Agenda

In onze agenda kun je al het moois dat we aanbieden vinden.

Voor individuele sessies kun je los contact met ons opnemen.